Om Andreas Borg

Andreas Borg fra Dinindrestyrke.dk holder kurser og foredrag for virksomheder i Mindfulness i Lederskab, personlig udvikling og forandringsledelse. Han har en mastergrad i organisation og ledelse fra Handelshøjskolen i Oslo og mange års erfaring med forandringsledelsesprojekter fra Danske Bank, Akzo Nobel, PBS og fra skoler og institutioner. Andreas er ekstern forelæser og sensor ved UCCs diplomlederuddannelse i København og Professionshøjskolen METROPOL og tilbyder uddannelser og ERFA grupper i innovation, læring og ledelse, se socialiqacademy.com.

Han har også en baggrund som topidrætsudøver og har 4 års videreuddannelse – en stress/kriseterapi uddannelse med Babette Rotschild L.A., USA og en krops/psykoterapi uddannelse hos Bodynamic International. Han har desuden en 2 årig international godkendt instruktøruddannelse i Qi Gong – ”Kinesisk Mindfulness” med Grand Master og overlæge Fan Xiulan, Bejing.

For nogle år tilbage kom Andreas Borg ind i en livskrise og “tabte” sig selv og sin indre balance. Han oplevede også 2 alvorlige ulykker - på ski og på cykel. Han tabte styrken og evnen til at kunne finde balance  mellem sig selv og hvad der skulle “ydes” overfor alle rundt ham. Derfor søgte han metoder som kunne bygge ham op igen – fysisk, psykisk og mentalt.  Han praktiserede Yoga, roning, styrketræning og lærte at lytte til den kroppens og sindets intelligens v.hj.a. kropsterapeutiske metoder og Mindfulness. På denne måde fandt han frem til Mindfulness, Qi Gong og Bodynamic som de mest effektive metoder i hans egen personlige udvikling. Efter at have fået nye indsigter sadlet han om og fandt harmoni med sig selv og sit liv.

Du træffer Andreas Borg på mail info@dinindrestyrke.dk eller på tlf.+45 4053 0712.