Introduktion til arbejdsmetoder i stresshåndtering

Både på holdtræning og i de personlige træningstimer benytter Dinindrestyrke.dk nye resultater indenfor forskning og praksis, som viser at krop, psyke og tanke er langt tættere forbundet end man tidligere har antaget.

Fx er intuition tæt knyttet til din kropsbevidsthed (indre sansning, fornemmelse for kroppens bevægelser, bevidsthed om grundspænding i musklerne osv.). Hvis du ønsker at udvikle din intuition, er det derfor nødvendigt at udvikle din kropsbevidsthed.

Ny forskning viser også at følelser ”skabes” både i hjernen og i kroppen. Så hvis du ønsker at styrke og afbalancere din psyke, vil mentale og kropslige øvelser hjælpe dig i din udvikling, fordi det påvirker din psykiske tilstand.

Kurserne styrker og afbalancerer krop, psyke og tanke

Kurserne fra Dinindrestyrke.dk er sammensat af praktiske og teoretiske metoder – fra USA, Østen og Skandinavien. De er sammensat af en variation af praktiske øvelser som hver for sig viser videnskabelige og dokumenterbare resultater.

De inddrager flere kropsorienterede metoder: Mindfulness meditation, ny forskning indenfor neuroscience, stressterapi samt idrætspsykologi.