Referencer

 "Det er godt, vi har fået flyttet fokus, tænker nu på en anden måde. Den anden tilgang til ledelse.  Har lært at bedre kunne være i situationen.  Ændringsprocesser på det indre plan" 1) 

 "Nemme, håndgribelige værktøjer, får andre tankegange. Bruger nu refleksionen som et værktøj"2) 
                                                     1) Helene Bech 2) Tina Fromm, ledere i Frederiksberg Kommune

 

 

Meget godt, spændende og oplysende, godt for os som team, inspirerende, godt at vi fik lavet aftale om at bruge det på personalemøderne fremover”

  • Medarbejder 1, Albertslund: ”Meget tilfreds fordi du kan bruge det i hverdagen”
  • Medarbejder 2, Albertslund: ”Det er særlig relevant for mig fordi jeg kan arbejde med mig selv som ”værktøjskasse”, det at lære at kunne beskytte mig selv, at fylde ny energi i kassen, så det også er noget tilbage til mig selv i min fritid”
  • Medarbejder 3, Albertslund: ”Rigtig godt fordi vi som gruppe åbnede os meget for hinanden”
  • Medarbejder 4, Albertslund: ”Gode øvelser og indsigt for mig til at nå ligevægt”

Inge Christensen, Leder, Albertslund Kommune

 

”Jeg har haft mægtig god brug af 5-minutters afstresningsøvelsen og at fokusere på den cirkulære tankerække ved meditation, især ved sengetid”.

Christian Luxhøj, leder, ALECTIA A/S

 

Jeg har haft vedvarende smerter i nakke og skulder med udstråling i venstre arm, som følge af diskusprolaps i nakken. Ultimo januar 2009 startede jeg, efter Andreas’ anvisninger, med et træningsprogram, baseret på øvelser 2-3 gange pr. uge. Medio februar var smerterne reduceret med 50% i forhold til tidligere. Primo maj var smerterne reduceret til 10% i forhold til januar måned.

Jeg har ikke kunnet løbe i 1 år pga. smerterne, nu løber og cykler jeg i én time og jeg løber ½ time på løbebånd og har ingen smerter.   Og nu kan jeg også spille golf, hvilket ikke var muligt pga. skuldersmerterne”.

Helge Kaltoft, koncernchef, Multidata

 

"Evaluering af kurset: ”Dejligt at mærke sig selv på en ”ny” måde – at være i nu’et og sanse havde jeg faktisk helt glemt”.
Evaluering efter 3 måneder: ”Tidligere brugte jeg 18 timers energi på den 8 timer lange arbejdsdag. Nu er jeg i stand til at skabe rum og tid omkring mig, ved bl.a. at være blevet bedre til at sige nej til opgaver og ikke ”sælge ud af mig selv”. Derved er det også blevet lettere at reflektere over, hvad der er vigtigst – på arbejdet og derhjemme. Fordi jeg er blevet bedre til at være i nuet og fokusere mine tanker, har jeg fået mere ro og overskud - også til at tænke fremadrettet”.

Heidi Andersen, KLEO – ledelse og organisationsudvikling

 

”Jeg har haft rygsmerter/bækkenproblemer i 10 år efter færdselsuheld. Jeg har været rundt i systemet med kiropraktor, fysioterapi og et tre måneders rygskoleprogram på Skodsborg Badesanatorium, med tilknyttede fysioterapeuter uden nævneværdig bedring.

Nu har jeg været 8 gange hos Andreas. De øvelser jeg har lært, har strammet musklerne omkring mit bækken, så det er blevet mere stabilt og jeg har nu færre smerter/ tæt på smertefri efter i alt ca. otte uger. Dette giver mig igen en bedre hverdag.

Tænk nu kan jeg selv bære mine varer hjem når jeg har handlet. Derudover har jeg fået mentale værktøjer til at håndtere smerterne når/hvis de opstår på en ny måde, hvilket igen giver input til at stoppe op og mærke efter, er det her det rigtige at gøre lige nu? Er der noget jeg kan gøre anderledes?

Nu kan jeg leve med smerterne ,når de opstår i stedet for at kæmpe imod dem.

Isabella Kjøller