Skab indre ro i hverdagen med Mindfulness.

Med Mindfulness skaffer man sig forudsætningerne til at være 100% tilstede i det man laver - dvs. at få den størst mulige udbytte og glæde ud af arbejdet, egne ressourcer og i relationer med andre mennesker”

Andreas Borg

Mindfulness er et godt redskab i et travlt liv, hvor man skal kunne præstere maksimalt, bevare overblikket og forblive autentisk og nærværende. Det er udvikling af en mental indre ro, så du mestrer hverdagen bedre.

På kurset ”Skab indre ro i hverdagen med Mindfulness” får du adgang til en systematisk træning i forskellige metoder som skaber din egen indre ro og balance samtidig som du får mere energi i hverdagen.

1. Forstå hvad der skaber ubalance

Du lærer hvordan du kan genkende kropslige, mentale og psykiske signaler på ubalancer, så du bliver i stand til at genskabe din indre ro og og styrke. Det kræver ingen forkundskaber og kan læres af alle

2. Træne mental bevidsthed og egen energi

Du træner kropsbevidsthed og lærer øvelser som genskaber evnen til at kunne finde den bedste balance mellem dig selv og de udefrakommende krav (fx  familie og børn, daglige gøremål, ægteskab, karrieremål). Du lærer at observere dine tanker på en ny måde, blive bevidst om dem, og tage stilling til, hvor du gerne vil have dem. Det er bevidsthedstræning – et effektivt redskab til at kunne være til stede i nuet.

3. Lære effektive afstresningsøvelser

Afstresningsværktøjer – afslapningsøvelser som også øger din smidighed, kropslig og mentalt. Vi arbejder med opmærksomt nærvær (Mindfulness) – øvelser som skaber evne til at være tilstede – i familien; med børnene og din ægtefælde, på arbejdet; i forhold til kolleger og overordnede. Det gør dig bedre i stand til at tackle svære situationer.