Introduktion til kurser i ”Det indre lederskab”

Kurser og coachingforløb som systematisk giver dig mange praktiske redskaber – du får mere ro og balance med dig selv – det skaber overskud og glæde, for dig selv og i dine relationer. Det åbner dit hjerte og sind i forhold til forandringer og mennesker – på jobbet og derhjemme. Det giver nye mentale og psykiske kompetencer til at mestre forandringsprocesser, du bliver bedre til at fornemme medarbejdere og kolleger, og udvikler mere kreativitet i lederroller”.

Målet med kurser og coaching i ”Det indre Lederskab” er gennem træning at øge din bevidsthed om, hvordan tanker og følelser påvirker dig og hvordan du kan skabe større kropslig, psykisk og mental balance og bevidsthed i din hverdag.


Vi garanterer at du lander med begge ben på jorden, men ikke at du nødvendigvis havner samme sted som du startede.

Kursusindhold

Du træner teknikker som øger din evne til at ”switche” mellem at være effektiv og reflektiv, at finde balancen mellem ” doing” og ”being”. Det udvikler din smidighed; kropsligt og mentalt.
Vi kikker på hvad det er i din hverdag som skaber stress og hvad du kan gøre for at ændre på det. Du får en værktøjskasse som gør dig i stand til at registrere hvornår du er ved at komme i ubalance.

Du får mange praktiske øvelser til hvordan du får mere energi og ro og kan genskabe din naturlige balance. Det er Qi Gong "bodymind" øvelser som samler din energi og dit fokus og det er Mindfullness øvelser, som du udfører selv, og som gør dig bedre i stand til at være tilstede lige her og nu. Og endelig er det øvelser som øger din åbenhed, så du får personlige redskaber til at udvikle dine relationer og til at finde kreative løsninger på udfordrende opgaver.

Teori virker bedst, hvis den kombineres med praksis og erfaringsudveksling. Derfor er undervisningen baseret på:

 • Teori
 • Praktiske værktøjer
 • Kreativ tilpasning af behov
 • Erfaringsudveksling
 • Inspiration
 • Højt humør

Den mentale og fysiske træning giver dig øget selvindsigt

 • Hvad vil det sige at bevidst kunne bevæge sig fra stress til indre ro og balance – psykisk og fysisk?
 • Værktøjer til større personlig udvikling
 • Alting haster idag, hvad er vigtigst? Prioritering af det som er allerbedst for dig selv og din familie

Kurserne gennemføres som kursus- eller coachingforløb:

 1. Få nye kompetencer med Mindfulness i Lederskab
 2. Qi  Gong for travle mennesker
 3. Skab indre ro i hverdagen med Mindfulness