Det indre lederskab for unge 21 – 30 år

Hjernen styres i høj grad fra underbevidstheden. Vi kan træne hjernen ved systematisk træning – ligesom vi træner en muskel”.

Inspireret af Idrætspsykolog Willy Railo fra ”Bedst når det gælder”

En workshop med energi og humør. Du udvikler dine kropslige, psykiske og mentale resurser – så du opnår det du ønsker i din tilværelse.

1: Træne kropsbevidsthed, så du tager de rigtige beslutninger

Udvikling af kropsbevidsthed – hvordan du bruger kroppens intelligens til at bruge din intuition og ta’ de rigtige beslutninger. Øvelser som lærer dig at bruge din indre ro så du fx bevarer ”fatningen” i svære situationer og når du oplever et stort pres fra din omverden.

2: Træne mental bevidsthed og udvikle egen energi

Vi laver øvelser som udvikler indre mentale og psykiske styrke. Vi bruger værktøjer som er udviklet for topidrætsudøvere; at bryde blokeringer, barrierebrydende mål, plus-psyke og præstationsangst. Det skaber positive mentale forestillinger og får dig at yde dit ypperste i forhold til opnåelse af mål og drømmer. Vi arbejder med egen energi – hvordan du kan bringe den op og hvordan du kan bringe den ned, når du har brug for det.

3: Lære hvordan du holder fokus og bruger tiden på det rigtige

Vi laver et ”visionboard” – en visuel plan for ”det fede liv” – det skaber fokus og hjælper dig på vej, fordi din underbevidsthed bliver aktiveret i at realisere dine mål. Vi laver selvanalyse, så du kender forskel på dine bevidste og ubevidste mål. Vi laver øvelser som sikrer at du bliver vedholdende og evner at komme ”på banen” igen, hvis du indimellem kommer til at tabe dit fokus.

Undervisning:

Workshop ”Det indre lederskab for unge” foregår 1. og 3. mandag i måneden og varer 2 x 3 timer.

Tidspunkt:

Mandage 16.30 – 19.30, Læs mere information om priser og betingelser.