Qi Gong for travle mennesker

 

Vi udvikler mental styrke når vi lærer at trække os tilbage, lade op og være tilstede i nuet. Det er evnen til at gi’ slip på alle tanker og det er evnen til at kunne være i egen krop. Når vi lærer at mestre dette, finder vi vejen ind til vor egen indre ro og styrke”.


Oplever du krav fra mange sider i løbet af en uge?
Ønsker du at bevæge dig fra stress til indre ro? Ønsker du værktøjer til at få mere fokus og energi til hverdagen?  Søger du mentale eller fysiske metoder til at genvinde balancen? Eller er du på jagt efter metoder så du bliver bedre til at kunne ”switche” mellem ”doing” og ”being”? 
Kan du svare ja til bare et par af de udfordringer, så er kurset Qi Gong for travle mennesker muligvis det bedste, du kan gøre for dig selv og dine nærmeste.
Medicinsk Qi Gong er en metode som bygger på de samme klassiske teorier som akupunktur. Qi Gong virker både på det kropslige og meditative plan, gennem træning styrker Medicinsk Qi Gong led, sener, muskler, nervebaner og cirkulation. Den forbedrer koncentrationen og dit fokus, modvirker stress og spændinger.


Dét får du på kurset 

  • Konkrete øvelser i form af langsomme fysiske bevægelser og mentale, visuelle teknikker
  • Øvelserne skaber indre ro når du oplever krydspres fra børn, ægtefælle eller udefra kommende stressfaktorer
  • Øvelser til 5-30 gode minutter om aftenen, eller på jobbet
  • Øvelser som får dig til at slappe af og sove bedre om natten, få mere ro og energi på arbejdet til at klare en udfordrende dag
  • Komplet kursusmateriale, som kan bruges derhjemme eller på arbejdet
  • En opfølgning på kurset, hvor du får repeteret øvelserne, så de nye vaner fastholdes

Du går direkte hjem med 

  • Konkrete øvelser på CD som du kan udføre derhjemme og som er nemme at lære
  • Struktur på hvordan du kan udføre det når du kommer hjem
  • Værktøjer som skaber fysisk smidighed og positive tanker om din fremtid
  • Frigjort overskud til dig selv, og bevidsthed om redskaber som kan skabe ro både i dig selv og i forhold til omverdenen

Du får også  bogen Qi Gong efter Biuyn metoden som beskriver Qi Gong øvelserne, hvilken sammenhæng der er mellem følelser og sygdom, konkrete ”opskrifter” på hvordan mad fungerer som medicin, m.m.

Forskningsresultater fra Qi Gong

Efter Qi gong træning rapporterede man fra deltagerne:

En oplevelse af mental styrke, reduceret mental spænding, forfrisket, udhvilet og energisk”. Wenneberg, Gunnarsson & Ahlstrøm, 2004, forskningsprojekt i Qi Gong.  


Kursus over en søndag med 2 opfølgningsaftener
Kurset er en blanding af korte oplæg og arbejde med udvalgte værktøjer. Der forudsættes høj deltageraktivitet. Kurset afholdes over en søndag fra 11.00 - 17.00 med 2 efterfølgende aftener, så du får lejlighed til at prøve værktøjerne af og arbejde med nye vaner i derhjemme.