Mindfulness i Lederskab                                                  

Vi mestrer kriser og store forandringer, når vi lærer at trække os tilbage og være til stede i nuet. Det er evnen til at gi’ slip på alle de tanker som skaber stress og det er evnen til at gi’ plads til nye kreative tanker. Når vi lærer at mestre dette, finder vi vejen ind til en stor indre ro og styrke ”.                         Andreas Borg, 2009

Hvad er Mindfulness i Lederskab©?
Mindfulness i Lederskab er redskaber til at møde kriser, stress og forandringer på en ny måde. Med Mindfulness i Lederskab udvikler man viden og færdigheder til at tackle ”kriser” og krydspres, man får nye kompetencer til at bevare overblikket, bliver bedre til at fornemme medarbejderne og udvikler mere kreativitet i lederrollen. Begrebet ’Mindfulness’ er en række meditationsteknikker hentet fra Østen og USA. Dinindrestyrke.dk har kombineret dem med skandinaviske metoder, så de tilsammen giver direkte mening i en organisatorisk sammenhæng. Teknikkerne bliver anvendt af mange ledere, både i Danmark og i resten af Europa.

Folks forhøjede blodtryk falder, du opnår en øget afslapning og koncentration, en faldende puls, og musklerne i kroppen slapper mere af.”
Troels W. Kjær, overlæge på Rigshospitalet, forsker i meditationens påvirkninger på krop og hjerne.

Mindfulness i Lederskab © består af individuelle assessments af ca. 2 måneders varighed
Nogle af teknikkerne skal øves systematisk for at skabe en målbar effekt på længere sigt og andre har mere karakter af enkle øvelser til at håndtere konkrete situationer. Med daglig træning og én assessment session pr. uge kan du lære Mindfulness i lederskab på ca. 2 måneder. Der sker mærkbare ændringer i den måde hvorpå du håndterer stress og forandringer.

Læs mere om konceptet her: